Автоматизуйте все бізнес-процеси компанії харчового виробництва від вибору сировини до поставок готової продукції кінцевим споживачам
Є ЗАВДАННЯ ПО АВТОМАТИЗАЦІЇ?
Ми знаємо, як вирішити вашу
індивідуальну задачу на основі
нашого досвіду!
Харчова промисловість в умовах конкуренції повинна максимально оптимізувати всі процеси. Для цього підходить ERP-система, в якій можна вибудувати жорстку структуру для синхронної роботи всіх відділів і грамотного розподілу ресурсів.
ERP-система - інструмент для управління складом і аналізу собівартості продукції і її оборотності, точного планування виробництва і закупівель, логістики та зберігання.
Комплексне управління
Комплексне управління харчовим підприємством від планування продажів і замовлень покупців, надходження і зберігання сировини, виробництва і випуску готової продукції до реалізації та доставки
Повний контроль собівартості продукції
Управляти собівартістю продукту зручно, коли всі важливі показники перед очима. Гнучкі налаштування ERP-системи дозволяють розділити прямі витрати від загальновиробничих і загальногосподарських витрат
Зростання оборотності складських запасів
ERP-система синхронізує роботу виробництва, складу та відділу продажів. Це означає, що швидкопсувну сировину не закуповують «про запас», і продукція продається зі складу з дотриманням залишку терміну придатності
Точне планування
Відстеження планових дат потреб сировини для виробництва за рахунок побудови наскрізного MRP-ланцюжка в системі з урахуванням сезонності та попиту
Автоматизований кількісно-якісний облік
В ERP-система можна контролювати рух ТМЦ, розбирати склад сировини у відсотках і реєструвати дані відповідно до регламентованої форми для кількісно-якісного обліку
Оперативна управлінська звітність
Звіти складаються швидко і з мінімумом трудовитрат завдяки роботі виробничих підрозділів в єдиному інформаційному середовищі з фінансової та бухгалтерської службами
Управління логістикою
В ERP-системі можна автоматично координувати виробництво, час відвантаження і доставки продукції. Це оптимізує роботу складу та виконання зобов'язань перед покупцями
Прогнозований попит (S&OP)
Автоматизоване точне планування продажів і операцій для прогнозу попиту дозволяє мінімізувати «втрачений продаж» і «заморожені» у вигляді запасу гроші
Точний розрахунок виробничої собівартості
Оперативний облік і контроль матеріалів і робочого часу в розрізі замовлень в ERP-системі підвищує точність і деталізацію розрахунку собівартості готової продукції
Скорочення термінів виконання замовлень
ERP-система дозволяє автоматично координувати і точно планувати всі етапи замовлення за допомогою CRM-ситсеми
Міжнародні стандарти
Фахівці assino розробляють індивідуальні проекти впровадження та локалізації бізнес-процесів на основі досвіду світових лідерів харчової промисловості
Єдина проектна команда
Над кожним проектом працює злагоджена команда досвідчених фахівців. За клієнтом закріплюється менеджер проекту, який повністю занурений в усі тонкощі бізнес-процесів
Прозорий процес впровадження
Ми вибудовуємо довірчі відносини з нашими клієнтами: не перевищуємо бюджет, звітуємо про кожен етап проекту і завжди здаємо проекти вчасно
Якісна документація
Кожен етап проекту закривається документом з докладним описом виконаних робіт. Це спрощує подальшу підтримку і розвиток системи
Консолідація
Під час налаштування системи ми орієнтуємося на стандарти головного офісу, ПСБО і МСФО. Це означає, що документи та звіти будуть створюватися за єдиною формою в найкоротші терміни
Технічна підтримка
Виділені під проект технічні фахівці підтримують стабільну роботу системи і швидко вирішують проблеми в рамках договору про якість обслуговування (SLA)
Міжнародна консалтингова компанія –
лідер ринку автоматизації міжнародних компаній в Україні і країнах СНД.
Професіонали з підтвердженим досвідом і
впровадженою системою управління якістю ISO 9001:2015
Залишилися питання по автоматизації?
Запитайте професіоналів.
Рішення вашого завдання може бути набагато простіше!